kohdalla, Terhi tuntui hyvin tulevan toimeen penikseni kanssa. Illalla mä räpläsin tietokonetta ja juttelin välillä Terhin kanssa kaikenlaista. Nousin ylös ja panin käteni sen ympärille ja halasin. Kauaa ei hän kehdannut vessassa mua katsella ja pian Terhi hipsi vessasta hiljaa ulos ja häipyi takaisin ylös huoneeseensa. Kato mikä peppu, ei voi olla aito! Aloin suudella Terhin reisiä, Terhin nostaessa paitansa helmaa ylöspäin, paljastaen lisä ihoa suudelmilleni. Näkymä edessä oli kaunis, viaton ja todella kiihottava. Kun näin Terhin ekan kerran, ajattelin että Terhi on ihan kivan näköinen pikkulikka, vaaleat pitkät ja suorat hiukset, kiinteä tai paremminkin tyttömäinen kroppa ja söpö hymy. Terhi jäi katsomaan mua makaamassa yläkroppa paljaana sohvalla, ei ilmeisesti ollut aiemmin montaa poikaa puolialasti nähnyt. Välillä Terhin täytyi keskeyttä tanssinsa pälläni ja kumartua tervehtimän penistäni suullaan. Otin taas kalun ulos ja työnsin uudelleen sisän, samaan kohtaan kuin äsken. Minulta meinasi happi loppua tässä ihanan rauhallisessa kyydissä ja nostin peiton pois silmiltäni. Terhi nousi ylös peittoni alta ja nosti peiton reunan päni pälle, niin etten nähnyt mitä hän alempana puuhasi. Mä jäin kiihottuneena makaamaan sängylle ja pohtimaan uskomattomalta tuntuvaa tilannetta. Ei yhtän ylimäräistä grammaa, vain kiinteä, tyttömäisen pyöreä särtä, reittä, häpyä ja vatsaa. nuoren tytön pillu www tantra massage

Nuoren tyt n pillu: Nuoren tytön pillu www tantra massage

Laskeuduin rauhallisesti alemmas ja vein peniksen Terhin vaginan suulle. Terhi liikutteli hitaasti lantiotaan eteen ja taakse ja antoi peniksen pän hyväillä häpyän varovasti. Mä tykkäsin katsella sen kiinteä pyllyä, sillä oli todellakin sellaiset pyöreät ja kiinteät, aivan täydellisen muotoiset nuoren tytön pakarat. Ihan rehellinen jos olen, mun täytyy sanoa että, mä katselin aina välillä Terhiä, sen pyöriessä kanssamme sohvalla tiukoissa stretseissän ja paidassaan. Näkee sen t-paidankin läpi, mutta mä näin sut eilen, kun kävin alakerran vessassa Terhi vastasi. Mä kysyin ihan ihmeissäni. Vilkaisin alaspäin ja peitossa oli jo iso kumpu kaluni kohdalla. Aloin kiihottua tosissaan ja tunsin miten mulla alkoi seistä pikkuhiljaa peiton alla. Terhi ei vastannut mitän, vaan painoi pänsä alas. Painoin lujasti lantiotani Terhiä vasten joka työnnön lopussa, Terhin noustessa joka kerralla aina reilusti ylöspäin sohvalla ja lopulta laukesin ihanan pitkän lastini hänen sisänsä.

Videos

Me, My Boyfriend and My Slave cuckold. Sanoin, että olisi tullut vaan, ehkä mä näin juuri unta Terhistä. Aivan alhaalla näkyvästä karvoituksesta huomasi Terhin jo kostuneen hyväilyistäni ja uskalsin jatkaa. Hän alkoi uudelleen hyväillä hiljakseen penistäni käsillän ja nousi hajareisin ylemmäs kohti lantiotani. Aloin vähän kiihdyttä tahtia, pitäen sen kuitenkin vielä hyvin rauhallisena. Makasimme hetken sylikkäin sohvalla ja kehuimme kilpaa, kuinka hyvin olimme suoriutuneet urakastamme. Ja taas hän nousi takaisin pälleni ja ohjasi omin käsin kaluni suoraan sisänsä. Avasin Terhin housujen napin ja vedin vetoketjun alas, paljastaen alta heti häpykarvoituksen.